Podznak kalkulator izračunavanje

KALKULATOR ZA IZRAČUNAVANJE PODZNAKA U HOROSKOPU

  • Datum rođenja
  • Vreme rođenja h min

Izračunaj podznak

Kalkulator podznaka kako se koristi?

Izabrati određeni datum rođenja, zatim pritisnuti izračunaj podznak. U belom pravougaoniku biće ispisan podznak . On se pojavljuje tek kada se pritisne dugme izračunaj podznak u okviru kalkulatora. Ukoliko postoje prepreke da kalkulator izračuna pozdnak koristite tabele ispod. To će vam saopštiti poruka pošto pritisnete izracunaj podznak u horoskopu. NAPOMENA: Ovaj calculator podznaka kao i tebele napravljene su za osobe koje su rođene na balkanu i srednjoj evropi.

Izračunavanje podznaka pomoću tabele

Ukoliko je želite da samostalno odredite podznak u horoskopu onda koristite tabele koje su date ispod. Za izračunavanje podznaka u horoskopu treba da znate tačno vreme rođenja i datum. Ako ste rođeni ujutru u 7:40 minuta datuma 14. MARTA, u tabeli pronađite mesec MART i uzmite njegovu drugu kolonu 11.-20.( od 11-tog do 20-tog Marta), zatim nadjite časovni interval ( u ovom slučaju to je 7:15 do 7:50 ) dakle u podznaku ste OVAN.

Tabele i kalkulator podznaka neće uvek moći da pruže 100% preciznosti jer ne uzimaju sve relevatne podatke (na primer geografska širina i dužina mesta rođenja). Izmite ovu okolnost u obzir kada koristite kalkulator podznaka.

Za neke osobe vreme rođenja će biti izmedju 2 intervala (npr.5.Mart u 11:25h, tada nije moguče precizno odrediti uz pomoć tabele podznak Blizanci ili Rak) ali je po nekoj logici bliže recimo Blizancima.

izracunaj podznak vodolija ovan ribaizracunati podznak uz pomoc tebele

tabela pozdnaka u horoskopupodznak izracunati tabele kalkulator

© 2018 Online Kalkulator
Powered by WordPress