Podznak Kalkulator

KALKULATOR ZA IZRAČUNAVANJE PODZNAKA U HOROSKOPU

  • Datum rođenja
  • Vreme rođenja h min

Izračunaj podznak

Podznak u horoskopu izracunavanje uz podznak kalkulator potpuno besplatno.

Podznak kalkulator, lako je izračunati podznaku horoskopu

Izabrati određeni datum rođenja, potom pritisnuti izračunaj podznak. U belom pravougaoniku biće ispisan izračunati podznak . Pojaviće se tek kada kliknete dugme izračunaj podznak u okviru kalkulatora. Ukoliko postoje prepreke da kalkulator izračuna pozdnak koristite tabele ispod. To će vam saopštiti poruka pošto pritisnete izracunaj podznak u horoskopu. NAPOMENA: Ovaj calculator podznaka kao i tebele napravljene su za osobe koje su rođene na balkanu i srednjoj evropi.


Pogledaj Video: Glas spikera kroz video otkriva suštinu podznaka. Ovo nije zanimljiva online produkcija TV reklama koja vas baca u smeh do suza već činjenica koja će možda srušiti predrasude. Posle 30-godine našeg života preovladaće podznak. Koliko je to tačno? Pogledaj video, šta je podznak.

Izračunavanje podznaka pomoću tabele

Ukoliko je želite da samostalno odredite izračun podznaka u horoskopu onda koristite tabele koje su date ispod. Za izračunavanje podznaka u horoskopu treba da znate tačno vreme rođenja i datum. Ako ste rođeni ujutru u 7:40 minuta datuma 14. MARTA, u tabeli pronađite mesec MART i uzmite njegovu drugu kolonu 11.-20.( od 11-tog do 20-tog Marta), zatim nadjite časovni interval ( u ovom slučaju to je 7:15 do 7:50 ) dakle u podznaku ste OVAN.

Tabele i kalkulator podznaka neće uvek moći da pruže 100% preciznosti jer ne uzimaju sve relevatne podatke (na primer geografska širina i dužina mesta rođenja). Izmite ovu okolnost u obzir kada koristite kalkulator podznaka.

Za neke osobe vreme rođenja će biti izmedju 2 intervala (npr.5.Mart u 11:25h, tada nije moguče precizno odrediti uz pomoć tabele podznak Blizanci ili Rak) ali je po nekoj logici bliže recimo Blizancima.

izracunaj podznak vodolija ovan riba


izracunati podznak uz pomoc tebele tabela pozdnaka u horoskopupodznak izracunati tabele kalkulator

Tvoj znak i podznak tumačenje horoskopa

Kada ste saznali podznak, pogledajte karakteristike u odnosu na vaš znak kombinovano tumačenje znaka i podznaka. Odaberi podznak iz liste dole

Vatreni podznak  (Ovan, Lav, Strelac)
Zemljani podznak  (Bik, Devica, Jarac)
Vazdušni podznak  (Blizanci, Vaga, Vodolija)
Vodeni podznak  (Rak, Škorpion, Ribe)

© 2022 Online Kalkulator
Powered by WordPress